Onlanden niet blij met ‘hersenloze bezoekers’ McDonald’s

nieuws

Natuurgebied De Onlanden is al na een paar dagen helemaal niet blij met de McDonald’s bij Eelderwolde. ‘Je vindt overal in en rond De Onlanden de achtergelaten troep van de hersenloze bezoekers van deze eetgelegenheid’.

‘Wat iedereen met een beetje verstand al voorspeld had, gebeurt uiteraard ook. Na opening van de McDonald’s bij Eelderwolde vind je overal in en rond De Onlanden de achtergelaten troep van de hersenloze bezoekers van deze eetgelegenheid. Bedankt gemeente Tynaarlo! Doe iets gemeente Noordenveld!!’, luidt het op Twitter.

‘Wellicht kan McDonald’s zelf ook wat doen: hun klanten opvoeden, afvalbakken plaatsen waar je amper omheen kunt, bio-afbreekbare verpakkingen’, reageert iemand. ‘McDrive sluiten’, vindt iemand anders.