Line-up ESNS compleet

nieuws
Foto: ESNS

Dinsdagmiddag  maakte de organisatie van ESNS (Eurosonic Noorderslag) bekend dat onder andere Æ Mak, Douwe Bob, Jacin Trill en Sam Feldt Live zijn vastgelegd voor een een showcase tijdens het festival . Met deze laatste toevoegingen is de line-up van ESNS 2019 compleet.

De volgende acts maken de line-up van Eurosonic compleet: Douwe Bob, Inge van Calkar, Jebroer 4 Life, Jett Rebel, Juicy, Jungle By Night, Michelle David & The Gospel Sessionsen en Æ Mak.

Nadat maandag Jason Waterfalls en Benjamin Herman’s Bughouse al voor Noorderslag bevestigd werden, komen daar vandaag de laatste twaalf acts bij: Amy Root, Ares, Dave Budha, FATA BOOM, For I Am King, Idaly, Jacin Trill, Judy Blank, Kubilay Kaya, Quessswho, Sam Feldt Live en Ten Times A Million.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *