Bart Zwiers presenteert De Grote Boswachtershow

In de boerderij van Natuurmonumenten in De Onlanden staat de komende twee weken De Grote Boswachtershow op het programma. “Ik neem de bezoekers mee op een bijzondere reis.”

De boerderij nabij Eelderwolde is voor de gelegenheid fraai ingericht. Medewerkers van Natuurmonumenten hebben de afgelopen weken hun best gedaan om met kerstbomen en levende dieren de ruimte zo mooi mogelijk in te richten. “Dat we in de laatste weken van het jaar iets bijzonders doen in De Onlanden is een soort van traditie”, zegt boswachter Bart Zwiers. “Dit jaar ontstond het idee om een Grote Boswachtershow te organiseren waarbij ik de bezoekers mee neem op een reis over de hele wereld waarbij ik verhalen vertel die ik zelf beleefd heb.”

Donderdag vond de try-out plaats met op de banken leerlingen uit groep vijf van CBS De Rietzanger. “Ik vond het ontzettend interessant”, vertelt één van de leerlingen. “Boswachter Bart kan heel mooi en leuk vertellen. Ook de quiz-vragen vond ik erg leuk.”

De voorstellingen worden gehouden op 16 en 23 december om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *