Politie: “Paspop gevonden, man nog spoorloos”

De politie is zaterdagavond op zoek naar een man die een paspop met kleding heeft gestolen. De paspop is inmiddels teruggevonden maar de man is nog spoorloos.

De diefstal vond plaats in de omgeving van de Stoeldraaierstraat in de binnenstad. De verdachte is blank, heeft bruin haar, draagt een zwarte pet en heeft een stoppelbaard. Hij verplaatst zich op een fiets. Maar het meest significante detail is dat hij dus in gezelschap is van een paspop met kleding aan. De politie schakelde de hulp in van de Stadjers door middel van een Burgernet-actie. Dat had effect want korte tijd later werd de paspop aangetroffen. De man is echter nog spoorloos.

Stadjers die iets gezien hebben of meer informatie hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0800 00 11.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *