JOVD teleurgesteld in milieuonvriendelijk GroenLinks kantoor

nieuws
Foto: GoogleMaps

Leden van de JOVD brachten maandag, tijdens een bezoek aan het pand van GroenLinks in de Stad, een ludiek cadeautje mee: Een rol isolatiemateriaal. Volgens de jongerenafdeling van de VVD was het pand van GroenLinks niet echt milieuvriendelijk.

“Gaskachels, slechte isolatie en enkel glas; en dat bij GroenLinks Groningen. Dit is zeer opmerkelijk aangezien GroenLinks de partij is die hier het goede voorbeeld in zou moeten geven, gelet op hun standpunten. De liberale jongeren zijn ervan overtuigd dat verandering bij eenieder zelf begint. GroenLinks wil de gemeente gezond en groen houden, dus het lijkt ons meer dan redelijk dat ze hier zelf eerst stappen in maken en niet alle verantwoordelijkheid bij de gemeente leggen.” zo schrijft de JOVD in zijn persbericht.

Het pand van GroenLinks aan de Coehoornsingel werd in 2015 nog opgeknapt door GroenLinks.

Deel dit artikel: