JOVD teleurgesteld in milieuonvriendelijk GroenLinks kantoor

nieuws
Foto: GoogleMaps

Leden van de JOVD brachten maandag, tijdens een bezoek aan het pand van GroenLinks in de Stad, een ludiek cadeautje mee: Een rol isolatiemateriaal. Volgens de jongerenafdeling van de VVD was het pand van GroenLinks niet echt milieuvriendelijk.

“Gaskachels, slechte isolatie en enkel glas; en dat bij GroenLinks Groningen. Dit is zeer opmerkelijk aangezien GroenLinks de partij is die hier het goede voorbeeld in zou moeten geven, gelet op hun standpunten. De liberale jongeren zijn ervan overtuigd dat verandering bij eenieder zelf begint. GroenLinks wil de gemeente gezond en groen houden, dus het lijkt ons meer dan redelijk dat ze hier zelf eerst stappen in maken en niet alle verantwoordelijkheid bij de gemeente leggen.” zo schrijft de JOVD in zijn persbericht.

Het pand van GroenLinks aan de Coehoornsingel werd in 2015 nog opgeknapt door GroenLinks.

Deel dit artikel:

 1. En haar nieuwe leider Jesse Klaver geeft zelf toch ook het goede voorbeeld af door zijn recente verhuizing. Woonachtig in Den Haag, vlakbij het binnenhof en nu recent verhuisd naar Roosendaal. En maar lopen zeiken over het milieu, triste figuren daar bij Groen Slinks.

  Groen Slinks en milieuverantwoord bezig zijn, dat is daar nog wel een issue

   1. Als hij in het vervolg ook op de fiets naar zijn werk in Den Haag gaat, net als hij de afgelopen jaren ook heeft gedaan toen hij in Den Haag woonde is daar niets mis mee. Maar ik denk met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te kunnen stellen dat dit niet op zal gaan. Welk vervoermiddel hij nu ook gaat gebruiken, of dit nu het OV is, een auto met chauffeur, een deelauto, enz.enz. het zal altijd ten koste gaan van het milieu en daar had hij het goede voorbeeld dienen te gaan geven.

 2. Ik heb hier op dit forum al meerdere keren melding van gemaakt, dat het niet werkt om voor de publieke bühne milieu vriendelijk over te komen en allerlei maatregelen er door heen te drukken en zelf er schijt aan hebben.
  Daarom noen ik zo ook de hypocrieten van Groen Links.

   1. Dan ga je bij voorbaat al niet in dat pand zitten, zo simpel is het. Met het juiste voorbeeld geven maak je een statement en niet anders. En om het voor jou allemaal even wat duidelijker te maken: als jij vissen voor iedereen wilt gaan verbieden en je gooit zelf wel de hengel uit denk jij dan dat de anderen wel gaan stoppen met vissen.

 3. Ze hebben daar bij GroenLinks miljoenen euro publiek verkwist aan hun Warmtestad – en dan zelf enkel glas in hun pandje…. huichelaars!

 4. Sneue en doorzichtige verkiezingspoppenkast.
  De gemiddelde VVD/JOVD’er is -als je kijkt naar het hele politieke spectrum- juist het MINST duurzaam (op CDA-farizeeërs na dan).

 5. Ze kunnen beter een condoom achterlaten voor Jesse. Uit onderzoek bleek dat kinderen het minst duurzaam is van alles. Het is nog minder duurzaam dan vliegen en BBQ-en. En dan neemt dit figuur er DRIE!!! Dat betekend dat Jesse vele malen minder duurzaam is dan iemand met 0,1 of 2 kinderen. En dan wil dit figuur mij belastingen opleggen omdat ik dan die kinderen van hem kan compenseren. Dacht het niet.

 6. De JOVD teleurgesteld in Groenlinks hierover?
  Laat me niet lachen, het interesseer ze geen ene moer. Het enige wat natuurlijk telt is hiermee wat zieltjes te winnen. Trapt daar echt iemand nog in??

   1. Het is niet mijn partij, maar GrijsMidden (ook wel bekend als GroenLinks) wordt veruit de grootste partij in de nieuwe gemeente Groningen. GroenLinks neemt de GrijsMiddenweg zogezegd :-)
    Ik zou zeggen: leer er maar mee leven, Middenweg.
    Het sneue verkiezingstoneelstukje van de JOVD is dus niet erg effectief gebleken. Eerder integendeel.

    P.S. Je Nederlandse dialect is eigenlijk wel humoristisch en opvallend moet ik toegeven (‘welke’ dit en ‘welke’ dat).

 7. Als jij niet eens weet wanneer wel of niet formele schrijftaal te gebruiken, denk ik dat jij (Evert) eventueel samen met Marcus idd beter af zult zijn in Almelo.
  Mij hoor je niet zeuren dat Groen slinks nu als partij met de meeste stemmen in deze gemeente uit de bus lijkt te zijn gekomen. Zolang er in een nieuw te vormen college geen meerderheid te vinden zal zijn voor bijvoorbeeld het opnieuw van stal halen van een tram e.d. vind ik het wel best.

  1. Marcus mag best naar Almere van mij (of een andere betonpuist).
   En geen idee wat ik in Almelo moet zoeken, voorlopig blijf ik ‘gewoon’ waar ik geboren en getogen ben: Stad.
   Geen tram: helemaal mee eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *