Eerste punt en eerste goals voor GHHC

sport
Groningse blijdschap bij Pinoké. Foto: Jacob Gunter

De hockeydames van GHHC hebben zondag tegen Pinoké hun eerste punt van de competitie binnengehaald. Bovendien werd er in het vierde duel eindelijk gescoord, en dat zelfs driemaal.

Na een eerste helft waarin geen goals vielen, ging het in het tweede bedrijf helemaal los. Frederique Malefuson opende in de 48e minuut de score voor de thuisploeg. Een minuut later stond het alweer gelijk op het veld in het Amsterdamse Bos, dankzij een doelpunt van Fieke Hoff. In de 52e minuut zorgde Frances Westenberg voor een nieuwe voorsprong voor promovendus Pinoké, maar zeven minuten later scoorde Willemijn Bos uit een strafcorner de gelijkmaker.

Vijf minuten voor tijd zette Pamela Raaff de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar in de laatste minuut zorgde Hedi Koning er voor dat GHHC voor de derde keer langszij kwam. Koning sloeg uit een strafcorner de gelijkmakende 3-3 binnen.

GHHC staat nog wel onderaan, met 1 punt uit 4 duels, maar ook Hurley en Huizen hebben nog maar 1 punt vergaard.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *