Geen treinen dit weekeinde door aanleg tunnel en bodemonderzoek

wijken
Foto: Rick van der Velde

Van vrijdag tot en met zondag rijden er geen treinen tussen Groningen en Assen, Veendam en het Duitse Weener. Dat heeft onder meer te maken met de aanleg van een fiets en voetgangerstunnel onder het spoor bij het station Haren.

Met de tunnel wordt de wijk Oosterhaar beter verbonden met het centrum van Haren en kunnen reizigers beter het station bereiken. Dit weekeinde wordt de tunnel ingereden en in mei volgend jaar is die helemaal klaar.

Tegelijkertijd wordt er bodemonderzoek uitgevoerd langs het spoor in Groningen waardoor de treinen naar Weener en Veendam ook niet rijden. Arriva en NS zetten bussen in.

Foto: Gemeente Haren Impressie tunnel Haren
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *