SP: “Al ruim tweehonderd aanmeldingen voor huurdersfestival”

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Voor het huurdersfestival dat de SP zaterdag organiseert in de wijk Paddepoel hebben zich al ruim tweehonderd mensen aangemeld. “We verwachten dat dit nog wel eens meer zouden kunnen worden.”

Het festival wordt gehouden in de buurt- en speeltuinvereniging aan de Watermanstraat in de wijk. Op het programma staan verschillende workshops waarbij huurders van elkaar kunnen leren hoe ze buurtacties opzetten en ook kunnen er onder begeleiding van kunstenaars actieposters ontworpen worden.

Dat vrijdagmiddag om 15.00 uur de teller al op tweehonderd aanmeldingen staat vindt fractievoorzitter Jimmy Dijk van de partij niet vreemd. “De afgelopen jaren hebben we verschillende acties gevoerd in verschillende wijken. Dat we nu zoveel aanmeldingen hebben getuigt dat de problemen diepgeworteld zitten bij de huurders, en dat ze zich daarvoor willen inzetten.”

Het huurdersfestival begint vrijdag om 15.00 uur en duurt tot 20.30.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *