Joost van Keulen lijsttrekker VVD, Ietje Jacobs uit Haren op twee

nieuws
Wethouder van Groningen: Joost van Keulen (VVD)

Wethouder Joost van Keulen is definitief lijsttrekker voor de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in november.

Op twee staat Ietje Jacobs, de VVD fractievoorzitter van Haren. Haren en Ten Boer maken vanaf 1 januari deel uit van de gemeente Groningen.

De derde plek is voor fractiemedewerker Jasper Boter. Op vier staat Elisabeth Akkerman, die in de Groninger gemeenteraad zit. Geeske de Vries is nieuw en staat op de vijfde plaats. Zittend raadslid Max Blom staat tiende. Fractievoorzitter Jasper Honkoop is niet herkiesbaar.

De VVD heeft in de stad drie zetels en in Haren twee. De VVD zit niet in de gemeenteraad van Ten Boer.

Deel dit artikel:

 1. VVD? Corrupte bende.

  Met in plaats van een ideologie, een duistere, door lobbyisten en cryptofeodalen bij elkaar geharkte, agenda.

  Wat Groningen betreft. Als het aan Van Keulen ligt, wordt het centrum gereduceerd tot een oord waar winkeliers en kastelijnen volledig de dienst uit maken, en waar elke boom wordt opgehakt om meer ruimte te maken voor de consumptie van de harddrug alcohol.
  Verder wordt de Groningse samenleving verdeeld in een club van geprivilegieerden en de rest. Waarbij de eersten het volgens de Van Keulens in de wereld tot comfortabele positieve positie gerechtvaardigd zijn, doordat ze betere mensen zijn. Terwijl die positie juist vaak wordt bereikt door het geluk in bepaalde omstandigheden geboren te worden, en/of door een set minder fraaie karaktertrekken.

  Om dit te realiseren wil VVD met alle plezier andere partij-kartelist, de cultuur-marxisten van de PvdA, de sloop van de Groninger geschiedenis toestaan. (Corrupte Friese) Bouwwereld en Groninger PvdA zijn vier handen op één buik, maar ook de VVD gunt de bouwers hun werkverschaffing. (Mede daarom is ook de VVD sterk pro massa-immigratie).

  1. LOL ..

   Waarom welverdiend?!

   De man is onervaren gebleken. Stelt zichzelf ook vraagtekens, waarom het op bepaalde beleidsterreinen anders uitpakt dan was voorzien.

 2. En een zeer verdiende plekvoor Ietje ,alhoewel ik haar liever op de eerste plaats had gezien !!! Een vrouw op 1 , omdat een vrouw een beter overzicht heeft en meer toekomst gericht is

  1. Vroeger wel gedaan. Tot mijn schande. Vooral vanwege grootste kans op houdbaarheid van overheidsfinanciën.

   Daarvoor kun je tegenwoordig veel beter bij een PvdD zijn. De VVD levert ons lachend en “gaaf” roepend uit aan een EU in de vorm van federale transferunie. Zolang de globalistische 1% maar rijker wordt.

 3. Zo Joost van Keulen (VVD) al begrepen hebben dat het zagen van de monumentale Aa-Kerk Bomen niet doorgaat?

  Mevrouw Kiki

 4. http://www.dvhn.nl/groningen/Raad-Veendam-heeft-zware-kritiek-op-%E2%80%98niet-functionerende%E2%80%99-Omgevingsdienst-Groningen-23292047.html

  Kunnen Joost van Keulen en Patrick Brouns en Peter van Veen en Frank de Vries en Karin Dekker ons even heel erg snel en helder uitleggen waarom het zo´n enorm zootje blijkt te zijn bij de Omgevings Dienst Groningen?

  Dit zijn de leden van het dagelijks bestuur:
  https://od-groningen.nl/over-de-omgevingsdienst/leden-van-het-algemeen-bestuur/

  Mevrouw Kiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *