Dames GHHC blijven in de hoofdklasse

sport
GHHC viert uitzege tegen Kampong. Foto: Jacob Gunter

De hockeysters van GHHC hebben zaterdag ook de tweede play-out-wedstrijd tegen Rotterdam gewonnen. Dat betekent dat ze komend seizoen ook in de hoofdklasse spelen.

GHHC won op de Harener Holt met 2-1 van Rotterdam. Woensdag hadden ze in de Maasstad al een 4-2 zege behaald. Rotterdam stond bij rust nog wel met 1-0 voor, maar na 52 minuten scoorde Willemijn Bos de gelijkmaker. Florentine Blom tekende 5 minuten voor tijd voor de 2-1 eindstand.

Voor coach Marc Materek was dit het laatste duel bij de dames. Hij is komend seizoen trainer van het Heren 1 team van GHHC. Bij de club is het een geval van stuivertje wisselen: zijn opvolger Julian Steen is juist afkomstig van de heren. Naast Materek verlaten ook diverse speelsters het team, onder wie aanvoerder Klaartje de Bruijn.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *