Verkeersdrukte voor de Oosterpoort door werkzaamheden

nieuws
Foto: Aanpakringzuid.nl

Door de verkeershinder in de stad tijdens het Hemelvaartsweekend loopt het vast op het Zuiderpark, de Trompsingel en de Griffeweg. Omdat de zuidelijke ringweg deels is afgesloten kiezen veel automobilisten voor een sluiproute door de binnenstad.

Aangeraden wordt om de navigatie uit te zetten en de omleidingsborden te volgen. Maar omdat het op de vrijdag na Hemelvaart vaak druk is in de binnenstad, is ook parkeren bij een P+R en de stadsbus een goed alternatief.

Op de plaatsing van de Helperzoomtunnel na lijken alle werkzaamheden volgens schema te verlopen. Het intrillen van de damwanden aan de Esperantostraat liep gisteren (donderdag) wel wat uit. Middels een brief werden buurtbewoners ingelicht dat de geluidsoverlast die hiermee gepaard gaat niet tot 19.00 uur maar tot 23.00 uur door zou gaan.

Deel dit artikel: