Vrouwenopvang Kopland geopend

Donderdagmiddag werd de vrouwenopvang van de provincie Groningen geopend.
Het gebouw aan de Piet Fransenlaan is af en internationale vrouwendag was de gelegenheid voor de opening. De opening werd voorafgegaan door een mini symposium met oud minister en Kamerlid Lilian Ploumen, kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer, commissaris van de Koning Rene Paas en burgemeester Peter den Oudsten.

De stad is voor vrouwenopvang centrumgemeente, dat betekent dat hier de opvang geregeld wordt voor alle gemeenten in de provincie.

 

Deel dit artikel:

  1. Telkens als ik er langskom denk ik dat er een asielzoekerscentrum in is gehuisvest. Ongure vooral mannelijke types afkomstig uit landen beneden de Middellandsezee welke er rondhangen geven verschillende autochtone wijkbewoners een unheimisch gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *