”Ajax gaat kampioen worden, maar hier gaan ze geen punten pakken”

Zondagmiddag moet FC Groningen het thuis opnemen tegen recordkampioen Ajax. Eerder dit seizoen verloor Groningen met 3 tegen 1 van de Amsterdammers. 

Aanvoerder en tevens doelman Sergio Padt zegt dat je voor dit soort wedstrijden geen motivatie nodig hebt, dat komt direct vanuit jezelf. Daarnaast verwacht hij dat een uitverkochte Euroborg ervoor zorgt dat de groene hel lost barst.

Deyovaisio Zeefuik maakte de eerste seizoenhelft onderdeel uit van het eerste elftal van Ajax, maar werd gehuurd door FC Groningen tijdens de winterse transferperiode. Hij is niet van plan zijn oude club een makkelijke middag te geven op weg naar het kampioenschap; ”Ajax gaat kampioen worden, maar hier gaan ze geen punten pakken”, aldus de rechtsback.