“Lefier moet met huurders Paddepoel praten”

nieuws
foto: André Huitenga

Het Huurderscomité Paddepoel roept woningcorporatie Lefier op, de renovatieproblemen op te lossen. De huurders hebben het gevoel dat ze bij contact met Lefier van het kastje naar de muur worden gestuurd.

Het comité van huurders uit de Pleiadenlaan en het Hyadenpad kwam maandag naar het hoofdkantoor van Lefier. Ze riepen de corporatie op om met alle huurders hierover in gesprek te gaan.

Tijdens een huurdersbijeenkomst van de SP bleek vrijdag dat er klachten waren over de lange duur van de werkzaamheden, ontoereikende renovatievergoedingen, een tekort aan garanties en onduidelijkheid over de energiekosten. Ook levert het nieuwe verwarmings- en ventilatiesysteem geluidsoverlast op.

Lefier heeft maandagmiddag aangegeven dat zij op de uitnodiging ingaat en de problemen wil oplossen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *