Donar komt net te kort tegen Bakken Bears

nieuws

Donar heeft zondagavond de thuiswedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League verloren. Net als eerder deze week tegen Vytautas was het verschil ook tegen het Deense Bakken Bears 2 punten: 78-80.

De thuisploeg had het in de eerste helft moeilijk tegen de Denen. Al na 5 minuten was het verschil 11 punten (5-16). Aan het eind van het kwart was het verschil nog steeds 9: 16-25. In het tweede kwarten liepen de Bakken Bears verder uit, tot 20 punten na 6 minuten (25-45). Bij rust was het 35-51.

In het derde kwart kwam Donar iets terug. Dit kwart werd door de Groninger basketballers gewonnen met 18-15, zodat de tussenstand 53-66 werd. In het laatste kwart vocht Donar voor wat het waard was, en dat leverde succes op: het verschil werd steeds kleiner, en met nog 4,5 minuut op de klok was het verschil slechts 2 punten (67-69). In de laatste minuten bleef het verschil van 2 punten op het scorebord staan.

Topscorer bij Donar was Brandyn Curry met 15 punten.