Premier Rutte ontvangt petitie aardbevingen

nieuws
foto Rieks Oiijnhausen

Premier Mark Rutte heeft gisteravond in de patio van het provinciehuis een stick, met daarop bijna 210.000 handtekeningen, ontvangen  uit handen van cabaretier Freek de Jonge. Het voorlopig resultaat van de actie: Laat Groningen niet zakken.

De premier bracht een werkbezoek aan de provincie en sprak met aardbevingsgedupeerden, politici en bestuurders. Rutte liet weten de problemen rond de aardbevingen onderschat te hebben en fouten gemaakt te hebben. Hij begrijpt dat het vertrouwen bij de Groningers weg is. Volgens Freek de Jonge was Rutte  oprecht aangedaan, maar moeten we afwachten of Rutte ook daadwerkelijk iets onderneemt.

De petitie kan nog ondertekend worden tot 30 juni; https://laatgroningennietzakken.petities.nl/

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *