OpenStad 050: Gluren bij de buren

Van webdesign tot zware industrie en van zorg tot tuinonderhoud. Zaterdag 18 maart openen 52 bedrijven hun deuren tijdens OpenStad 050. Een mooie kans voor inwoners van Groningen om een kijkje achter de schermen te nemen van het Groningse bedrijfsleven. 

Dit jaar wordt het evenement voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar kwamen er maar liefst 10.000 mensen op af. OpenStad 050 heeft als doel om het economische en sociale klimaat in de stad te versterken, maar ook om werknemers, scholieren, studenten en werkzoekenden met elkaar te verbinden.

Kijk voor meer informatie op www.openstad050.nl

Deel dit artikel:

  1. Groningers moeten zich meer gedragen als jojo’s. De ooit zo gemotiveerde Groninger werd door het politieke beleid gedemotiveerd om vervolgens hophop maar weer op te moeten draven. Fijne dag morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *