Punt voor FC Groningen tegen Vitesse

sport
Foto: Sportphotoagency.com FC Groningen - Vitesse.

FC Groningen heeft zaterdagavond in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Vitesse. FC Groningen blijft daardoor negende staan in de eredivisie. Vitesse staat een plek hoger.

FC Groningen startte goed. Na zes minuten schot Jenssen via Leerdam de bal in het Vitesse doel: 1-0. Na een half uur leek Hateboer de tweede te maken, maar hij raakte de bal niet goed. Twee minuten later knalde Tighadouini namens Vitesse de bal op de paal. Vitesse nam het initiatief van FC Groningen over, maar Groningen haalde schadevrij de rust.

De eerste grote kans na de pauze was voor Van Nieff die in het zijnet schoot. In de 49e minuut viel de gelijkmaker toen Foor uithaalde: 1-1. Foor had in de 86e minuut een negatieve hoofdrol toen hij rood kreeg na een harde vertreding op Bacuna. FC Groningen kon er niet van profiteren in het restant en het gelijkspel was ook een aardige afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *