Dierenambulance wint Vrijwilligersprijs

De Vereniging Dierenambulance Groningen is winnaar van de Provinciale Vrijwilligersprijs 2016 in de categorie Zorg. Gedeputeerde Eelco Eikenaar maakte de winnaars maandag bekend tijdens een feestelijke avond in het provinciehuis.

De Dierenambulance kreeg de prijs omdat de 48 vrijwilligers al 37 jaar dag en nacht klaar staan voor de dieren in de stad en omgeving. Bovendien geeft de vereniging voorlichting en biedt ze participatiebanen en stageplekken aan. De winnaars in de drie categorie├źn kregen ieder een bedrag van 3000 euro.

In de categorie Jeugd won de KinderSpelweek Zuidhorn en in de categorie Leefbaarheid de Boetiek Armslag uit Stadskanaal. De overige genomineerden, waaronder het Hamelhuys en de Rode Kruis Studentendesk, kregen een aanmoedigingsprijs van 1000 euro.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *