Stadjer opgepakt voor doorrijden na ongeval

112
foto: Andries Oord

De politie heeft donderdagavond in Hoogezand een 20-jarige Stadjer aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval.

Agenten in een onopvallende auto zagen op een kruising in Hoogezand een scooter zonder verlichting rijden, met twee mannen die geen helm droegen. De scooter belandde op de weghelft waar de agenten reden, waarop een aanrijding volgde. De scooterrijder ging er vandoor en de agenten zetten de achtervolging in. Na een korte zoektocht troffen ze de 20-jarige Stadjer bij de scooter aan. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding en probeerde weg te komen. De man werd daarop geboeid en ingesloten op het politiebureau.

Later op de avond kreeg de politie een melding dat een 16-jarige jongeman uit Hoogezand met een beenwond bij een café in zijn woonplaats zat. Hij bleek achterop de scooter te hebben gezeten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit artikel: