FC Groningen opnieuw met lege handen

FC Groningen leek zondagmiddag in de derde ronde van de Eredivisie het eerste puntje te pakken. In het Noordlease stadion kwam de FC na een 0-3 achterstand bij rust terug tot 3-3, om in blessuretijd toch nog te verliezen.

De ploeg van coach Ernest Faber speelde een dramatische eerste helft tegen het eveneens puntloze FC Twente.  Voor de Tukkers scoorde Unal drie prachtige doelpunten binnen 16 minuten. Na de pauze speelde FC Groningen een stuk beter en kwam het terug tot 3-3, dankzij doelpunten van Idrissi, Mahi en Hoesen.  Terwijl de Groningers alles op de aanval gooiden, scoorde FC Twente in blessuretijd alsnog, via invaller Oosterwijk.

FC Groningen staat nu puntloos onderaan, met 0 punten uit 3 duels. Volgende week zondag wacht de zware uitwedstrijd tegen PSV.