GRC Groningen wil de gezondste club worden

GRC Groningen wil de gezondste club van Groningen worden. GRC gaat zich niet alleen op voetballen richten, maar ook op een gezonde levensstijl.

GRC werkt hierin samen met het UMCG en Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANN). Gedurende het seizoen komen er diverse activiteiten gericht op fitheid. Daarnaast wordt er gezonder voedsel in de kantine geserveerd.

Zaterdagmiddag om 15.00 uur is de aftrap van het project. Op sportpark Corpus den Hoorn wordt dan niet alleen gevoetbald. Er is ook een fitness-school aanwezig en men kan meedoen aan een bootcamp. Daarnaast zijn er diverse kraampjes waar gezond voedsel centraal staat.

Deel dit artikel:

  1. GRC was vroeger, naast overigens Velocitas en Bé Quick, dé club uit de stad Groningen. Niet alleen kwa ledenaantal, maar als vereniging in alles vooroplopend. Zou mooi zijn als ze langzamerhand daar weer naar toe kunnen groeien. Een uitstekende stap is dan ook de gezonde leefstijl. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *