Fietser zwaargewond bij verkeersongeluk Damsterplein

Bij een verkeersongeluk in de nacht van donderdag op vrijdag is een fietser zwaargewond geraakt. De man is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 00.30 uur op het Damsterplein. Door nog onbekende oorzaak schepte de bestuurder van een rode auto de man. Omstanders laten weten dat de aanrijding gepaard ging met een harde klap, en dat de fietser zo’n twintig meter werd meegesleurd.

Bij aankomst van de hulpdiensten was het slachtoffer niet aanspreekbaar. Nadat hij gestabiliseerd was is hij naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto raakte bij het ongeluk ook gewond. Zij kreeg glas in haar gezicht, en is voor behandeling eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Het Damsterplein is vanwege het ongeluk een tijdlang afgesloten geweest.

Foto: Raymond Bos - groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos - groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel:
Adverteren?