Michael de Leeuw kan bijtekenen

sport
Foto: Erwin Otten

Michael de Leeuw beraadt zich op zijn toekomst, maar heeft nog geen beslissing genomen. Dat meldt de website van FC Groningen.

De Leeuw is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van FC Groningen. Zijn contract loopt na dit seizoen af, maar hij kan bijtekenen. Daarnaast is er ook interesse voor De Leeuw vanuit het buitenland. Het zou gaan om het Amerikaanse Chicago Fire, waar ook zijn voormalige teamgenoot Johan Kappelhof speelt.

FC Groningen heeft aangegeven dat De Leeuw zijn contract kan verlengen, maar een transfervrije status maakt hem ook aantrekkelijk voor andere clubs. “Ik ben 29 en het is even afwachten of ik bij Groningen blijf, of dat het misschien een avontuur wordt,” aldus De Leeuw. “Dat laatste is niet onlogisch, maar ik heb het ook goed naar mijn zin in Groningen.”

Deel dit artikel: