Dodelijk slachtoffer N34 is 48-jarige inwoner uit Haren

112
Foto: Martin Druppers - 112groningen.nl

De man die donderdagmiddag om het leven kwam bij een ernstig verkeersongeluk op de N34 ter hoogte van Zuidlaren is een 48-jarige inwoner uit Haren. Dat laat de politie weten.

Rond 17.30 uur kwam de Harenaar door nog onbekende oorzaak op de verkeerde rijstrook terecht, en botste nagenoeg frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen. De man was op slag dood. Door de klap kwam de vrachtwagen eerst in de rechterberm terecht waarna deze voor het tegemoetkomende verkeer over de weg schoot, en in de berm aan de andere kant tot stilstand kwam. De chauffeur en zijn bijrijder kwamen met de schrik vrij. Een wagen die achter de auto van de inwoner van Haren reed, raakte door de brokstukken zwaar beschadigd.

De politie heeft vooralsnog geen aanwijzingen dat het ongeluk veroorzaakt is door de weersomstandigheden. De N34 was vanwege het ongeluk geruime tijd afgesloten.

Deel dit artikel: