Let’s Gro Festival enthousiast bezocht

nieuws

Bijna 10.000 bezoekers kwamen op het Let’s Gro festival samen om na te denken over de toekomst van de stad. Er waren 153 activiteiten verspreid over 40 locaties in de binnenstad en daar buiten.

Het festival, dat sinds 2013 jaarlijks wordt georganiseerd, besloeg dit jaar voor het eerst drie dagen. Internationale gasten dachten met de Stadjers mee over de uitdagingen waar de stad de komende jaren voor staat. Voorkeur voor voetgangers, bestrijding van eenzaamheid en tolerantie waren enkele van de onderwerken die werden uitgediept. Op de Grote Markt trokken vooral de muzikale schommels veel belangstellenden.

In het voorjaar van 2016 verschijnt het Let’s Gro magazine met daarin de verhalen en opbrengst van deze derde editie van het Groningse inspiratiefestival.