Taxichauffeur bestolen

112
Foto: Andries Oord

De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof die woensdagnacht rond drie uur heeft plaatsgevonden op de Froukemaheerd.

Een 25-jarige taxichauffeur uit Groningen werd, door zijn centrale, voor een rit naar de Froukemaheerd gestuurd. Daar trof de chauffeur een vrouw aan. Hij vroeg aan de vrouw of zij een taxi had besteld, toen zij dat bevestigde, sprong plotseling een man uit de bosjes. De man bedreigde de taxichauffeur  met een vuurwapen. De overvaller eiste en kreeg vervolgens geld. De taxichauffeur kreeg de indruk dat het vuurwapen nep was en duwde vervolgens het wapen weg om de overvaller tegen te houden. De overvaller ging er vervolgens vandoor. Ook de betreffende vrouw bleek te zijn verdwenen.

Het slachtoffer heeft al aangifte gedaan van de overval.

Deel dit artikel: