FC Groningen wint doelpuntenrijk duel van NAC

sport

FC Groningen en NAC maakten er zondag in het laatste eredivisieduel een waar doelpuntenspektakel van. In Breda werd het 5-4 voor FC Groningen.

De ruststand was 3-2 voor FC Groningen en alle doelpunten van Groningen waren van De Leeuw. Voor NAC scoorden Fernandez en Tighadouini.

Na de thee zette Chery Groningen op 4-2. Via Tighadouini en Fernandez werd het 4-4. Hoesen bepaalde in de 87e minuut de 5-4 eindstand. FC Groningewn eindigde als achtste in de eredivisie.

Deel dit artikel:

  1. Jeroen,
   bedoelt u zuur of zeur ?
   Kom je aan de FcG, kom je aan de ego van azijnpissers zoals u en Marc.Mooi blijven dromen over europees succes. Krijgt JD gelijk ? Dacht het wel. U ook?

   1. ‘Kom je aan de FcG, kom je aan de ego van azijnpissers zoals u en Marc.’ Die moet je toch ’s uitleggen, Ardien. Echt geen touw aan vast te knopen. Ik droom over Europees succes? Die is nieuw voor mij… Voorlopig vind ik het al prachtig dat ze Europees voetbal hebben behaald man. Mochten ze ook nog leuk meedoen in de eerste ronde, is het alleen maar mooi meegenomen. Europees overwinteren kwam nog niet eens in me op.

    Groningen heeft sportief gezien alle doelstellingen gehaald dit seizoen en zit bovendien in de veilige categorie 3 van de KNVB. Reken maar dat ik trots ben! Wat kan mij het niveau dan schelen man, ik ben voor de FC. Waarom? Omdat ik er mee opgegroeid ben. Groningen is een club van het volk en ja, daar voel ik me verwant mee. Dat is een gevoel dat jij kennelijk niet zo ervaart. Valt ook niet op te oefenen, ‘jochie’.

    Viel me al van je tegen dat het geen tenenkrommend rijmpje met negatieve ondertoon was. Het was dit keer gewoon echt azijnpissen, zonder verkapte ondertoon.

 1. Geweldig dat beide ploegen een open speelwijze hanteerden en er een spektakelstuk van maakten.
  Dat de eredivisie internationaal niets voorstelt doet daar niets aan af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *