Ton van Kesteren op Europese lijst PVV

nieuws
De PVV kandidaten voor Europa. In het midden Geert Wilders. Tweede van links: Ton van Kesteren.

Ton van Kesteren staat op de achtste plek op de kandidatenlijst van de PVV voor de Europese verkiezingen. Dat heeft de PVV maandagavond bekend gemaakt.

Van Kesteren zit momenteel voor de PVV in de Provinciale Staten van Groningen. Marcel de Graaff voert de lijst aan. Hij is fractievoorzitter van de PVV in de eerste kamer. In Europa heeft de PVV vier zetels.

“Wat een geweldige lijst en voortreffelijke kandidaten. Zij geloven in de kracht van Nederland. Wij kunnen weer baas worden over eigen geld, eigen wetten en eigen grenzen”, aldus PVV leider Geert Wilders die zelf op plek tien staat.

Deel dit artikel:

  1. Die komt er niet in helaas. De PVV zou dan ongeveer 30% van de stemmen moeten halen. Dat gaat niet gebeuren. Groningen blijft met Ton zitten. Als ie op 4 of 5 had gestaan, was er een kansje geweest.

  2. Wat is het verschil tussen ‘Marokkanen eruit’ of het ‘Juden raus’ van WOII? Ik zie het niet. Dit is waar de PVV voor staat.

  3. Ik wist helemaal niet dat Van Kesteren zo’n topper was. Wordt hij dan wel voldoende gewaardeerd in de eigen provincie? Of negeren ze hem omdat hij van de verkeerde partij is en kritiek heeft op de socialisten? Dat moet je hier niet doen.

    1. Ik betwijfel of hij een topper is. PVV’ers met enige bestuurlijke ervaring zijn steeds dunner gezaaid nu de leegloop op gang is gekomen, of moet ik zeggen nu de ratten het zinkende schip verlaten. Types als Van K. zie je dan ineens op een lijst voor Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *