ME treedt op bij Euroborg

112
Foto: 112groningen.nl

De ME heeft kort na de wedstrijd FC Groningen – Feyenoord op moeten treden bij een opstootje bij de Euroborg. Voor zover bekend zijn er geen mensen aangehouden.

Tijdens de eerste helft van de wedstrijd ontstond er ook al onrust op één van de tribunes. Feyenoord-supporters wisten door nog onduidelijke reden in een vak te komen waar ook FC Groningen-supporters waren. Tijdens de rust wist de ME de situatie onder controle te brengen.

Na de wedstrijd wachtten FC Groningen supporters die van Feyenoord buiten het stadion op. De politie besloot daarop om de Euroborg af te sluiten. Aan supporters werd gevraagd binnen te blijven tot het weer veilig was. Desondanks ontstonden er buiten toch opstootjes, die de ME met hulp van agenten en politiemensen te paard, snel onder controle wist te brengen.