Treinmachinist behoorlijk de weg kwijt

nieuws

De treinmachinist van de intercity van Zwolle naar Groningen was donderdagochtend behoorlijk de weg kwijt. Terwijl argeloze passagiers op goed vertrouwen van de NS richting Assen en Groningen wilden gaan, dacht de treinmachinist daar overduidelijk anders over.

Hij stopte eerst op het station Beilen waar de intercity normaal gesproken gewoon door rijdt. Als klap op de vuurpijl meende de machinist ook nog eens dat de trein was aangekomen op station Nunspeet. Want dat werd omgeroepen in de trein.

Gelukkig wisten de reizigers beter en konden er wel om lachen. Minder grappig was het voor de passagiers die daardoor bijna allen hun aansluitingen in Groningen misten.

Deel dit artikel:

  1. Dat iets word omgeroepen, ligt normaal toch echt bij de conducteur, niet bij de machinist. Denk dat het hele team dan een beetje de weg kwijt was op de trein. Maar ach… het station Beilen en Nunspeet lijken wel aardig op elkaar ;)

  2. hahaha, de trein is vertraagd omdat er een extra stop was. Weer eens wat anders dan blaadjes op de rails. Maar ik zou toch maar een blaasproef afnemen bij het personeel, je weet maar nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *