Inbrekers overlopen en op de vlucht

Twee inbrekers zijn woensdagavond op de vlucht geslagen nadat zij in de Leonard Spingerlaan in de Stadsparkwijk zijn overlopen tijdens in een inbraak in een bedrijfspand.

Rond 19.00 uur ’s avonds kwamen twee schoonmakers het bedrijfspand binnen. De medewerkers liepen de twee inbrekers tegen het lijf en de dieven besloten hierop de benen te nemen. De gealarmeerde politie startte een burgernetactie die enkele tips opleverde. Enkele getuigen meldden dat zij de inbrekers met een bestuurder richting het Overwinningsplein hebben zien rijden in een grijs/bronsgekleurde Fiat Punto.

De politie zoekt nog naar de daders. De eerste inbreker zou een man zijn van 1.80m in de leeftijd 20-25 jaar met een donkere huidskleur en een lang, fors postuur. Hij droeg een zwarte jas en een supermarkt tas bij zich. De tweede dader zou 1.70m zijn, in de leeftijd 20-25 jaar met een donkere huidskleur en een tenger postuur. Deze inbreker droeg een beige jas, bivakmuts en ook een tas van een supermarkt.