Meisje overleden na aanrijding met bus (update)

Bij een verkeersongeval op de Johan van Zwedenlaan in Hoogkerk is woensdagavond een meisje van 12 jaar oud overleden. Een 11-jarig meisje raakte zwaar gewond. Vermoedelijk hebben beide meisjes de bus niet zien aan komen.

De meisjes zaten op de fiets en werden nog door onbekende oorzaak geschept door een bus van Arriva. Het 12-jarig meisje werd in eerste instantie nog gereanimeerd, voordat ze naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Daar overleed het slachtoffer. Het 11-jarig meisje is ernstig gewond, maar verkeert volgens de politie niet in levensgevaar. De 26-jarige buschauffeur en de passagiers zijn opgevangen door Arriva. Zij krijgen slachtofferhulp.

De voetbalverenigingen CSVH  en Hoogkerk hebben alle wedstrijden en trainingen tot en met het weekeinde afgelast. Beide meisjes waren lid van deze clubs. Zaterdagmiddag is er een bijeenkomst in de kantine van Hoogkerk waar mensen over de tragische gebeurtenis kunnen praten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *