Mannen slaan erop los in binnenstad

Twee mannen zijn zondagochtend vroeg in de binnenstad aangehouden op verdenking van mishandeling. Hun slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Rond vier uur werd een 22-jarige Stadjer ingerekend. Hij had het in een horecazaak in de Peperstraat aan de stok gekregen met een 28-jarige plaatsgenoot. Nadat de verdachte hem in zijn gezicht had geslagen ging hij er rennend vandoor. Agenten konden hem op basis van een signalement in de omgeving aanhouden. Na verhoor kon de man weer gaan. Het slachtoffer raakte licht gewond.

Omstreeks half zes werd een 21-jarige man uit Marum opgepakt. Agenten reageerden op een melding van een ruzie voor een café in de Papengang. De verdachte had de 20-jarige barman van een kroeg in het gezicht geslagen. De Marumer is ingesloten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *