Rood en geel zet Groningen in pracht en praal

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

De één kijkt er reikhalzend naar uit, voor een ander is het de opmaat naar die vreselijke lange winter: de herfst. Toch worden voor- en tegenstanders deze dagen verblijd.

Want met temperaturen van vijftien graden op de thermometer, een vrolijk schijnend zonnetje en een strak blauwe lucht komen de gele en rode herfstkleuren in het Noorderplantsoen wel heel mooi tot uiting. “Het is de eerste keer in mijn leven dat ik met dit weer in de herfst foto’s maak in het Plantsoen”, vertelt een voorbijganger. “Eigenlijk moet je de foto’s ’s ochtends vroeg maken als je de lijnen van de zon zo mooi door de bomen ziet komen, maar ook nu is het ontzettend mooi”.

Liefhebbers van de zonnige herfst kunnen ook de rest van de week nog te kust en te keur. Daarna lijkt het wisselvalliger te worden, met lagere temperaturen en kans op regen. Maar ook dat weertype heeft zijn bekoringen, en waarschijnlijk ook zijn liefhebbers.

Heeft u de laatste dagen mooie herfstfoto’s in de stad gemaakt? Stuur ze via de e-mail naar de redactie van OOG TV op info@oogtv.nl zodat wij ze een plekje kunnen geven op deze pagina!

Moeder en dochter zorgen ervoor dat de ganzen in het Plantsoen niet hoeven te verhongeren. Foto: Sebastiaan Scheffer
Foto: Sebastiaan Scheffer
Foto: Anton Rengers
Foto: Anton Rengers
Foto: Anton Rengers
Foto: Anton Rengers