OOG voor adverteerders


Hebt u een boodschap voor Groningers? Dan hebben wij het beste medium voor u. OOG bereikt dagelijks ruim 100.000 inwoners van Groningen en omliggende gemeenten.

Grootste bereik in stad
Er is geen medium waarmee u zo effectief naamsbekendheid opbouwt in Groningen als OOG radio. Geen kanaal waarmee u zo in het oog springt als OOG tv. Steeds meer (jong-)volwassen Groningers weten ons bovendien online te vinden.

Mogelijkheden op maat
OOG is een multimediaal bedrijf. Daardoor kunnen we uw campagne heel nauwkeurig afstemmen op uw budget, boodschap en doelgroep. Bijvoorbeeld door inzet van:
– verschillende kanalen: tv-spot, advertentie dag-tv, radio-spot, banner op oogtv.nl
– adverteren bij programma’s gericht op specifieke doelgroepsegmenten
– sponsoring van specifieke programma’s
– deskundig advies bij het uitstippelen van de meeste effectieve media-inzet
– ook de productie van spots en banners kunnen wij voor u verzorgen

Hoog gewaardeerd
In 2016 werd OOG gekozen tot beste lokale omroep van Nederland. Ook zijn we de eerste omroep met het NLPO-keurmerk. Belangrijker is dat Groningers ons weten te waarderen. Kijkers geven ons gemiddeld een 7,0, luisteraars een 7,2. Ze vinden ons betrokken, herkenbaar en geloofwaardig. En daar profiteert u als adverteerder natuurlijk ook van.

Tarieven
Adverteren via OOG moet voor iedere lokale onderneming of instelling betaalbaar zijn. Dat is ons uitgangspunt. Voor 140,- bent u bijvoorbeeld al een week te horen op OOG Radio (20 sec.). Voor 360,- een week te zien op OOG TV (15 sec.). Kijk hier voor onze tariefkaart. Kijk hier voor onze aanleverspecificaties. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Bel of mail meteen!
Voor een offerte op maat of voor een vrijblijvende afspraak met onze adverteerdersadviseur, bel: 050-5717100 of mail naar: reclame@oogtv.nl.

Deel dit artikel: