Adverteren


OOG is dé omroep in Groningen, dagelijks brengen wij het nieuws uit Groningen op tv-radio-internet en zijn we actief op de sociale media.

Het Groningse karakter geeft onze betrokkenheid weer en OOG wordt door de Groningers gewaardeerd als een betrouwbare bron van informatie, daarom spreekt het dan ook voor zich dat OOG uiterst succesvol kan worden ingezet voor het uitvoeren van reclamecampagnes.

Adverteren bij OOG is hét middel in Groningen om zichtbaar te zijn. Met een mediaplan als basis kunt u heel gericht uw doelgroep bereiken, zéker in Groningen!

Voordelen van adverteren bij OOG

Bij ons adverteert u op stedelijk én regionaal niveau. Dat betekent dat u nog gerichter kunt inspelen op de doelgroep en uitzendgebied tegen relatief lage kosten. Adverteren bij ons kan ervoor zorgen dat u sneller die gewenste vertrouwensband opbouwt met uw doelgroep.

Het bereik van OOG

OOG is altijd en overal te bereiken. Facebook, Twitter  via OOG radio, overdag en ´s avonds in de huiskamer via het televisiekanaal van OOGTV,  en 24 uur per dag op www.oogtv.nl.

Advertentiemogelijkheden

Bij ons kunt u adverteren op radio, televisie, internet, en de  kabelkrant . We kunnen eigen producties op maat voor u  maken, een passende  boodschap voor uw bedrijf is onze uitdaging.

Wanneer en waar wilt u adverteren?

U kunt elke dag kiezen voor reclameblokken op vaste tijden, voor en na de achtergrondprogramma’s. De keuze waar en wanneer u adverteert  hangt af van uw doelstelling. Denk bijvoorbeeld aan naamsbekendheid vergroten, imagoverbetering door u te verbinden aan een bepaald programma. Met ons studentenprogramma STUG kunt u elke donderdag bijvoorbeeld de studenten in Groningen  bereiken.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Crossmediaal adverteren

Een combinatie van radio, televisie, internet en de kabelkrant. Deze variant wordt veel ingezet als er in een korte periode veel exposure moet komen ( wordt vaak ingezet voor grote evenementen). Via een combinatie van deze media bereikt u de consumenten op alle fronten, ook hier maken wij voor u een passende campagne.

Programmasponsoring

Ga recht op uw doelgroep af en verbind uw bedrijfsnaam exclusief aan een programma. Denk hierbij aan een “billboard” of in geval van radio een “audio board ” aan het begin van het programma, waarop we vermelden dat uw bedrijf het programma mede mogelijk heeft gemaakt. Tegen lage kosten lift u mee op de populariteit en imago van het programma. Deze variant wordt veel gebruikt voor bedrijven die een forse impuls willen geven aan hun naamsbekendheid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over advertentiemogelijkheden op de radio? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u  050 – 5717100 of reclame@oogtv.nl

Deel dit artikel: