De Vries en Boekhoudt verlengen contract bij Lycurgus

sport
Foto via Lycurgus

De twee middenaanvallers Niels de Vries en Robin Boekhoudt spelen ook komend seizoen voor Nova Tech Lycurgus. Beide volleyballers hebben voor een jaar bijgetekend.

De 27-jarige De Vries begint aan zijn zevende seizoen bij Lycurgus. “Structureel spelen in MartiniPlaza is iets waar ik naar uit kijk, helaas heb ik dit door een enkelblessure afgelopen seizoen weinig meegemaakt.”

De 23-jarige Robin Boekhoudt begint straks aan zijn tweede seizoen bij de club. Arjan Taaij namens Lycurgus: “Met Robin leggen we een uitstekende Nederlandse middenman met potentieel vast die nog grote stappen kan maken. Aanvallend was hij afgelopen jaar top van Nederland.”

Inmiddels staan acht spelers onder contract voor komend seizoen. De rest van de selectie maakt Lycurgus de komende dagen bekend.