Fietser gewond bij verkeersongeluk op Hoendiep

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op het Hoendiep is woensdag aan het einde van de avond een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur. “Op het weggedeelte tussen de afslag naar de Friesestraatweg en de Rembrandt van Rijnstraat zijn door nog onbekende oorzaak een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen”, vertelt Ten Cate. “Aanvankelijk leek de situatie ernstig. Ook dusdanig ernstig dat er twee ambulances naar de locatie werden gestuurd en ook het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd. Echter terwijl het MMT aanrijdend was bleek hun hulp niet nodig te zijn.”

Volgens de fotograaf hebben de hulpverleners twee personen behandeld. “Uiteindelijk is één van hen, de fietser, met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.” De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl