Rondje Stad met stadsgids Titus Akkermans ‘De zuidelijke delen van de stad’

oogochtendshow
Foto: Titus Akkermans

De stad Groningen zit vol verrassingen. Iemand die daar écht van alles over weet is de enige echte stadsgids Titus Akkermans. Hij is iedere maand te gast tijdens de OOG Ochtendshow om ons rond te leiden in de stad Groningen.

Tijdens deze uitzending verkennen we de zuidelijke delen van de stad. ‘We zijn al maanden bezig met onze tour. Het noordelijke en westelijke deel van de stad hebben we nu gehad. De vorige keer zijn we geëindigd bij de synagoge aan de Folkingestraat’, vertelt Titus Akkermans.

De OOG Ochtendshow is een vrolijke radioshow met het lokale nieuws, de beste muziek en natuurlijk het weer en beluister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur op OOG Radio. Hier vind je alle interviews van de OOG Ochtendshow.