Middelhorsterweg in Haren vandaag maandag afgesloten

nieuws
Foto: šŸ‘€ Mabel Amber, who will one day via Pixabay

De Middelhorsterweg in Haren is vanaf maandagochtend afgesloten voor het wegverkeer. De komende dagen wordt er aan de weg gewerkt. Het verkeer wordt omgeleid.

De weg is vanaf maandag 07.00 uur afgesloten tussen de kruising met de Nieuwe Stationsweg en de Oude Middelhorst. De komende dagen wordt het wegdek opnieuw geasfalteerd. Afgelopen herfst werd een ander deel van de Middelhorsterweg al aangepakt. Om het verkeer in goede banen te leiden zijn er omleidingen en beperkingen ingesteld. Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt met sluipverkeer gelden er op de Nieuwe Stationsweg tussen het P+R-terrein en de Oude Middelhorst beperkingen voor het verkeer.

Verkeer van en naar het P+R-terrein bij het treinstation kan gebruik maken van de omleiding Waterhuizerweg, Tussenziel en Oude Middelhorst. Doorgaand verkeer maakt gebruik van de omleidingsroute Molenkampsteeg, Onnerweg, Jachtlaan en Stationsweg. De werkzaamheden duren tot en met donderdag 28 maart 18.00 uur.