Bestuurder bezorgscooter gewond bij verkeersongeluk Oosterweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zondagavond op de Oosterweg in de Oosterpoortbuurt is de bestuurder van een bezorgscooter gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.55 uur op de kruising met de Jacobstraat. “De scooterrijder is in botsing gekomen met een fietser”, vertelt Wind. “Het gaat om een forse aanrijding waarbij beide partijen ten val kwamen. De fietser kwam er ogenschijnlijk zonder kleerscheuren vanaf, de scooterbestuurder raakte gewond.” Hulpdiensten waren snel aanwezig. “Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer behandeld. De persoon hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk was de straat enige tijd afgesloten. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl