Harens vastgoedeigenaren en ondernemers slaan de handen ineen

nieuws

In het centrum van Haren is, net als elders in ons land, sprake van leegstand. Om hier iets aan te doen vonden onlangs twee bijeenkomsten plaats.

Dit op initiatief van centrummanager Daphne de Haan en de ondernemersvereniging Ondernemend Haren. Daarbij spraken vastgoedeigenaren en ondernemers met elkaar en met een afgevaardigde van de gemeente Groningen. Een van de uitkomsten van dit overleg was dat vastgoedeigenaren hun betrokkenheid bij Haren willen laten zien door zich als lid aan te sluiten bij de ondernemersvereniging in het dorp.

De conclusie van de bijeenkomsten was: de leegstand is een probleem van ons allemaal (ondernemers, vastgoedeigenaren, gemeente en inwoners). Door de handen ineen te slaan wordt Haren een nog betere plek om te ondernemen, te wonen en op te groeien, aldus de betrokkenen.