Drs. Vijfje onderuit tegen koploper FC Marlene

sport
Foto: sciucaness from FreeImages

De vrouwen van Drs. Vijfje hebben vrijdagavond in de eredivisie zaalvoetbal in Heerhugowaard met 2-0 verloren van koploper FC Marlene.

Drs. Vijfje eindigde daarmee op de elfde en voorlaatste plaats met 5 punten uit 11 wedstrijden.

Eredivisie B

Na de winterstop wordt de competitie gesplitst in twee poules van zes. Vijfje gaat verder in de eredivisie B en neemt uit het eerste deel 2 punten mee en begint als vijfde en voorlaatste. Op 12 januari is DWOW in de Struikhal de tegenstander.

DWOW is de koploper in de eredivisie B, omdat die club 5 punten mee krijgt. Alleen de winnaar van de eredivisie B mag mee doen om de play-offs voor het kampioenschap. De nummers vijf en zes spelen nacompetitie tegen degradatie.