Zoekactie in Haren naar vermiste vrouw heeft nog niets opgeleverd ondanks hulp van honden en scooterboys

nieuws
De zoekactie in Haren werd zondagavond gecoördineerd door de Reddingshonden Groep Drenthe. Foto: Sander Bolhuis - 112groningen.nl

Een zoekactie in Haren zondag naar een 84-jarige vermiste vrouw heeft nog niets opgeleverd. Dat laat de politie zondagavond weten.

“Er is zondag onder andere gezocht met speurhonden van de Reddingshonden Groep Drenthe”, vertelt politiewoordvoerder Anne Kok. “Die actie heeft tot nu toe niets opgeleverd. We hebben de vrouw nog niet aangetroffen.” De actie met de honden is voor nu ook beëindigd. Maandag wordt verder gekeken wat er nodig is om de vrouw terug te vinden.

“Blij met hulp van scooterboys”

De 84-jarige vrouw werd zaterdagavond rond 22.00 uur voor het laatst gezien op de Vondellaan in het dorp. De politie heeft zondag onderzoek gedaan in de zaak. Behalve van de Reddingshonden Groep Drenthe kreeg men ook hulp van zes jongens op scooters die een gebied uitgekamd hebben. “We zijn heel blij met de hulp van deze scooterboys”, laat de politie weten.