Onduidelijkheid blijft over ‘schietincident’ aan Damsterdiep; mogelijk slachtoffer is man (23) uit Hoogezand

nieuws
Foto: Patrick Wind (112 Groningen)

De politie heeft nog niet helder wat er donderdagmiddag is gebeurd aan het Damsterdiep, na een melding over een schietincident. Toch houdt de dienst er rekening mee dat een 23-jarige man uit Hoogezand, die zich donderdagmiddag bij een ziekenhuis heeft gemeld met letsel, betrokken was bij het incident.

De melding over het incident kwam volgens de politie rond 15:50 uur op de donderdagmiddag binnen. Ter plaatse werd geen slachtoffer gevonden, maar even later meldde een slachtoffer zich met verwondingen in het ziekenhuis. “We houden er rekening mee dat deze 23-jarige man uit Hoogezand betrokken is geweest bij een schietincident”, stelt de politie.

De politie doet onderzoek naar de melding van het schietincident, maar het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Er is tot nu toe nog geen aanhouding verricht. De politie wil graag tips over dit incident. Wie meer weet of iets verdachts heeft gezien of gehoord, kan zich melden bij de politie. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).