Afsluiting Van Ketwich Verschuurlaan verlengd door vele regen

nieuws
Foto: Groningen Bereikbaar

De werkzaamheden aan de Van Ketwich Verschuurlaan zijn vertraagd. Door de vele regenval duurt het asfalteren van de weg langer dan gedacht. De verwachting is dat de weg nu op 1 december klaar is. 

Zowel de autoweg als het fietspad en het voetpad krijgen nieuw asfalt op dit stuk. Hierbij worden bij de op- en afritten van de A28 verkeerslichten geïnstalleerd. In eerste instantie waren de werkzaamheden gepland tot en met 20 november.

Momenteel is het dus niet mogelijk om van de Van Ketwich Verschuurlaan naar de Laan Corpus den Hoorn te rijden. Tegelijkertijd zijn beide opritten van Groningen-Zuid dicht. De afritten zijn wel te bereiken, maar het verkeer kan alleen rijden in de richting van de Van Ketwich Verschuurlaan.

Een tweede fase van werkzaamheden is uitgesteld naar volgend jaar. Hierbij wordt de onderdoorgang van de A28 in beide richtingen gestremd.