Claude komt in april naar Groningen voor eerste clubtour

nieuws
Foto: SPOT Groningen

Groningen is één van de zes locaties van de eerste clubtour van zanger Claude. De kaartverkoop begint op vrijdag 27 oktober.

Claude is de artiestennaam van Claude Kiambe. In 2013 vluchtte hij op 9-jarige leeftijd met zijn moeder van Congo naar Nederland. Vier jaar geleden nam hij deel aan het achtste seizoen van The Voice Kids, maar strandde in de tweede ronde. Vorig jaar won hij de talentenjacht ARE YOU NEXT? en kreeg een platencontract. Met muziekproducent Arno Krabman en songwriter Joren van der Voort schreef hij het Nederlands-Franse nummer Ladada (Mon dernier mot), dat een grote hit is geworden.

Nu is het tijd voor een volgende stap, waarbij de zanger een clubtour door Nederland gaat maken. De tour begint op 30 maart in Tilburg en eindigt op 20 april in Hoorn. Op 7 april is Claude te zien en te horen in De Oosterpoort in Groningen. De zanger is niet voor het eerst in de stad. Onlangs was hij één van de artiesten op het Hullabaloo Festival. In januari zal hij te zien zijn op Eurosonic/Noorderslag.

De kaartverkoop start vrijdag om 10.00 uur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claude Kmb (@claudekmb)