Twee auto’s betrokken bij verkeersongeluk in Vinkhuizen

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Metaallaan in de wijk Vinkhuizen zijn de automobilisten van twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur ter hoogte van de kruising met de Kaliumstraat. “Een automobilist heeft vermoedelijk de andere auto niet zien aankomen, waardoor een aanrijding het gevolg was”, vertelt Ten Cate. “Hulpdiensten waren snel aanwezig. Zij hebben verschillende inzittenden gecontroleerd, maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat deze weggesleept moesten worden door een bergingsbedrijf.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl