Lijnbus en personenauto betrokken bij aanrijding bij Hoofdstation

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een lijnbus en een personenauto zijn zondagmiddag met elkaar in botsing gekomen bij een verkeersongeluk bij het Hoofdstation. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur. “De aanrijding vond plaats op een oversteekplaats op de Stationsweg, ter hoogte van de afslag naar het Stationsplein”, vertelt Ten Cate. “Door nog onbekende oorzaak kwamen de beide voertuigen met elkaar in botsing. Daarbij werd ook een fietsster geraakt. Hulpdiensten waren snel aanwezig. Verpleegkundigen hebben de fietsster gecontroleerd, maar zij bleek niet gewond te zijn geraakt. Ook de schade valt mee. De fiets heeft schade aan één van de banden, de voertuigen zijn licht beschadigd geraakt.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Vanwege het ongeluk was één rijbaan enige tijd afgesloten.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl