Digihulp voor al je vragen over je laptop of computer

oogochtendshow
Foto: Tip Top Laptop

Tip Top Laptop verzorgt inloopspreekuren op maandag en woensdag tussen tien en twaalf voor vragen over je laptop of computer. De service is gratis en het filiaal is gevestigd in de Wijert aan de Vondellaan 77. 

Twee jaar geleden startte Kalyan Brijobhokun het bedrijf Tip Top Laptop op. De beste kameraad van Kalyan en zijn twee broertjes werken ook in het bedrijf. In de loop van de tijd zag ze dat er steeds meer vraag was naar ondersteuning op het gebied van laptops en computers. Hij vertelt: ‘Voor ons waren dat simpele problemen om op te lossen. Toen hebben wij besloten om een inloopspreekuur te beginnen, zodat we mensen gratis kunnen helpen en ondersteunen met dit soort problemen.’

Tweedehands laptops

Bij Tip Top Laptop kun je niet alleen terecht voor technische ondersteuning, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe laptop. ‘Wij verkopen voornamelijk laptops en desktops. Onze specialiteit is tweedehands laptops.’ De doelgroep van Tip Top Laptop varieert van ouderen tot mensen met een kleine beurs. Of je laptop net nieuw is of al tien jaar oud is ook geen probleem. ‘Hoe ouder de laptop is, hoe gemakkelijker het is om het probleem op te lossen, want daar hebben we meer ervaring mee.’

Kalyan Brijobhokun was te gast tijdens de OOG Ochtendshow